jamm 1

23 nov. Jam! in Kaleidoscoop

Op donderdag 23 november 2023 houden we onze tweede folkjam. Heel welkom om te komen luisteren, dansen of meespelen in zaal Kaleidoscoop, Molenstraat 50 te Mortsel. Voor wie niet graag met lege handen toekomt: we hebben een jamboekje gemaakt met leuke melodiën die we die avond aan bod kunnen laten komen. Downloaden, afprinten en

Verder lezen
dav

Schrijf hier in voor Flutomanie 2022!!!

Alle info onder tabje muziekkamp. Om in te schrijven vul je dit formulier in en stort je de deelnameprijs met vermelding van “flutomanie 2022 en naam van de deelnemer” op rekening van FLUTOMANIE: IBAN: BE89 0834 5824 5985 BIC: GKCCBEBB Je inschrijving is pas geldig na betaling. WELKOM!!!

Verder lezen
IMG_2688

Spandoek in Willebroek

1 september 2020 16u. Net gearriveerd aan de academie voor de start van een nieuw schooljaar. En wat valt meteen op: Zoon Thibaut op grote spandoek aan de schoolpoort: mooie reclame voor de blazers toch? Ik wens alle blazers een heel muzikaal jaar vol fijne concerten!

Verder lezen
the quest mayerhof 2

The Quest terug actief na corona!

Zondag voor het eerst weer met The Quest gerepeteerd. Uiteraard in open lucht en met gepaste afstand. Hiervoor mochten we de tuin van het woonzorgcentrum Mayerhof in Mortsel gebruiken. Alle bewoners zaten buiten op het terras en vormden met z’n allen een zeer aandachtig luisterend publiek. Een win-win situatie dus!

Verder lezen
schrikkelweekend

Extra: Schrikkelweekend!!!

Naast ons flutomaniekamp organiseren we nu in februari ook een schrikkelweekend voor jonge blokfluiters! Alle info vind je hier!

Verder lezen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flutomanie was geweldig!

We hadden dit jaar wel een heel bijzondere flutomanie: wat een bende! Er kwam een Taiwanees blokfluitorkest op bezoek van maar liefst 40 jonge blokfluitisten. Samen met een veertig tal jongeren van bij ons speelden we een hele week blokfluitmuziek, leerden we ukelelespelen en dansten we de kampdans. Ongelooflijk mooi

Verder lezen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto’s blokfluitkamp nu op deze site!

Het was weer fantastisch ons laatste flutomaniekamp! Voor foto’s klik hier!    

Verder lezen
Samen

MANUS succesvol gestart!

De kop is er af. Resultaat van ons eerste concert: staande ovatie! Organisatoren tevreden, wij tevreden. Wat wil je nog meer!

Verder lezen