uitvoerder-bertMANUS

Manus is hout en staal, 88 gaatjes, 22 snaren, 4 handen.

Onze handen vertalen de muziek die ons inspireert.

 

 

uitvoerder-nadiaVan eeuwenoude melodieën tot nieuwe composities, ver over alle grenzen heen.

 

 

 

Hieronder ziet u een filmpje live opgenomen tijdens een concert in november 2017 in LO Pétillante. Opgesmukt met foto’s gemaakt door Peter Frings.

 


Contact/Boeking: +32 476 57 66 65 of mail.


December. Tijd om lijstjes te maken. Op de Klara top 100 prijkt Pergolesi aan de top. Mijn ‘interessante nieuwkomer van 2016’ ontdekten mijn oren bij het optreden van Manus, een duo met Nadia Bierinckx en Bert Van Reeth. Deze twee muzikanten hebben de sprong gewaagd te gaan voor een uniek repertoire van eigen gemaakte wereldmuziek. Je ontdekt alle werken voor de eerste keer maar toch voelt de muziek vertrouwd geworteld in folk. Nadia en Bert vertellen muzikaal verhalen uit het Europese continent en steken af en toe de grenzen over. Met een rijk palet van geplukte snaren en gefloten tonen schilderen ze boeiende landschappen in alle seizoenen. Heerlijk om bij weg te dromen of zelfs de dansschoenen aan te trekken. Michael Swolfs, musicoloog
Michael Swolfs over MANUS


Hieronder kan u een filmpje bekijken van ons concert in Willebroek op zondag 20 november: gemaakt met een gsm door iemand uit het publiek. Toegevoegde foto’s genomen op vrijdag 14 oktober tijdens concert voor Cultureel Centrum Mortsel door Peter Frings.

Alle rechten bij flutomanie